pühapäev, veebruar 06, 2022

Kas me elame 1947. aastal käivitatud simulatsioonis?

Algaval lool ei ole autorit, see on väidetavalt saadud kellegi "lekkinud" e-kirjadest. Nagu iga ulmeloo puhul, peab ka selles kahtlema, kuid siiski võib arvestada võimalusega, et see peidab endas tõekujutist. 

1947. aastal lõi Inglismaa uue simulatsiooni 

Maatriks on nagu krüptoplokiahel, mis algselt loodi kellegi meelest ja lasti seejärel kasutusele simulatsiooniprogrammi. 

Omades juurdepääsu SIM-le. Programm, st omades teatud simulatsiooni privaatvõtit (privaatvõtmeid), saate teha kõike, mida soovite. Saate selle peatada, teha muudatusi ja jätkata; saate reisida mis tahes punkti edasi ja tagasi. Parim on see, et kõik inimeste mälestused kirjutatakse ümber (eranditega) ja te ei märka suuri muutusi, mis juhtusid (Mandela efekt). 

Simulatsioon oli originaalne kuni 1947. aastani. Selle lõi maaväline intelligents. Põhjus, miks Suurbritannia algatas Teise maailmasõja, on see, et Saksamaal oli juurdepääs Matrixi privaatvõtmetele. Suurbritannia varastas selle  ja lõi 1947. aastal algse simulatsiooni raames täiesti uue simulatsiooni. Algset simulatsiooni siiski ei hävitatud ja see on endiselt olemas. See on senini operatsioonide aluseks. 

Põhjus, miks Suurbritannia 1947. aastal simulatsiooni lõi, on maailma pikas perspektiivis lähtestamine, kasutades puhverservereid ja rindeid, et Suurbritannia tuleks lõpuks tagasi sõbraliku päästja ja kangelasena, kes päästab maailma enda tekitatud segadusest (pidage meeles MSM-is ilmunud naljauudist, et kuninganna soovib vahetult enne Trumpi ametisse astumist Briti võimu taastamist USA üle? See aga polnud satiir!). 1947. aastal juhtus Roswelli intsident, seejärel kahe maailmamastaabis tähtsa üksuse loomine – CIA ja Iisrael, rääkimata Egiptuse Moslemivennaskonna kontrollist, mida edaspidi kasutada ja mis sai alguse 1940. aastate lõpus. 

Iga kümnend pärast 1947. aastat on loodud diskreetseks perioodiks, millel on oma identiteet kuni 1999. aastani. Alates 1999. aastast on ajakontseptsioon loodud ühe ajatombuna, hoolimata simulatsioonidest, mille kaudu meie teadvust aeg-ajalt "röövitakse". 

Kaaperdatud Matrix ja simulatsioon simulatsioonis pahaaimamatu osapoole poolt. 

Oleme alates 1952. aastast liikunud simulatsioonilt simulatsioonile, kuid taustal jookseb ka algne simulatsioon. Võltssimulatsioone saab peatada, teha muudatusi ja seejärel jätkata. 

1947. aastal otsustati alustada simulatsioonikatset. Sellest ajast alates on simulatsiooniprogramm seatud nii, et 1950, 1960, 1970, 1980. ja 1990. aastad on diskreetsed ajaperioodid, millel on oma identiteet. Pärast seda määratakse aastateks üks ajatomp kuni maailma lähtestamiseni/III maailmasõjani. 

See on kõige ohtlikum relv, mille "teatud" Inglismaa agentuur Saksamaalt võttis (tegelik põhjus, miks Suurbritannia alustas II maailmasõda). Luues simulatsiooni sees simulatsiooni ja kaaperdades maatriksi, ei saa nad mitte ainult teada tulevikku ja mängu ajal sündmusi muuta, vaid ka luua igasuguseid sündmusi ilma pingutuseta. Lihtsalt kujutlege soovitud sündmusi ja lisage need simulatsiooniprogrammi ja voilaa (tõestuse saab kasvõi Simpsoni multikaid vaadates. Nad on simulatsiooni juba valmis loonud ja selles multikas näidatakse jupikesi, mis saama hakkab).


Isegi teie reaktsioonid sündmustele loodi simulatsioonis eelnevalt, et täita "nende" eesmärke ja ühtida stsenaariumiga. Näiteks: moslemite rünnakud (sündmus) ja vihased protestid/vaenulikud meeleavaldused/küüditamine/sõda. 

"Nad saavad teha kõike ilma igasuguse pingutuseta, lihtsalt peatada simulatsioon, värskendada / kujutada ette uut olukorda ja seejärel jätkata.

Mäletate filmist "Men in Black" (siin on mõeldud venelaste filmi, mitte Hollywoodi filmi) seda kui Putin ütles, et nad külastavad USA presidente ja pärast kohtumist muutub kõik? See on pooltõde. Need inimesed on aga Briti agentuuri liikmed, kes pärinesid 1947. aastal peatatud algsest simulatsioonist. Neil pole vaja isegi siia hüpata ja ühegi riigipeaga kohtuda, vaid nad teevad seda lõbu pärast ja ka teistlaadi pettusteks ja tähelepanu hajutamiseks (nagu pooltõdede rääkimine). 

On ka teisi olulisi sündmusi, mis juhtusid aastatel 1947 (esialgne simulatsioon) ja 1952 (esimene kattuv simulatsioon / simulatsiooniprogrammi algus). nimetan mõned neist: 

1947. aastal lõi MI6 CIA, Iisraeli ja MOSSADi simulatsiooniprogrammi puhverserveriteks ja esirindeks kohe pärast Roswelli intsidenti samal aastal. 1952. aastal kukutas Suurbritannia 147-aastase Egiptuse monarhia, muutes Egiptuse esimese maailma riigist ja paljutõotavast suurriigist järk-järgult selleks, mis see praegu on. Kairos toimus suur tulekahju 1952. aasta veebruaris, samal kuul, kui kuninganna Elizabeth troonile asus. 

See lekkinud e-kiri näitab pisikest osa pikaajalisest plaanist (ei ole mainitud simulatsioonitehnoloogiat, vaid salajast Lähis-Ida ja maailmaplaani ning lõppmängu). Samuti peaksid mõned sündmustelõimed avama inimeste meeli ja inimesi üles äratama nagu Roswell, Hitler, kuningas Farouk ja Fukushima.

See lõim tehti pärast seda, kui Trump võitis valimised, et hoiatada teid tulevaste sündmuste eest: lõim: Kuninganna soovib taastada Brittide võimu Ameerika Ühendriikide üle (satiiriuudis pealkirjaga: Queen Offers to Restore British Rule Over USA) oli avaldatud The New Yorkeris 29. oktoobril 2016 [link kustutatud] ja 2016. aasta novembril avaldati see "tõeline" uudis (pealkirjaga: ameeriklased anuvad, et kuninganna võtaks pärast Donald Trumpi võitu kontrolli tagasi) saidil Indy 100 : [link kustutaud]. 

Nüüd käsitleme seda teemat teisest tehnilisest vaatenurgast: Kuidas "ajutiselt" häkkida seda kunstlikku simulatsiooni, mis eksisteerib algses simulatsioonis? 

Simulatsioon on krüpteeritud selliselt, mis näeb välja nagu plokiahel. Igal krüptitud "teadvusel" on privaatvõti, mis suudab osa simulatsioonist dekrüpteerida, et saaksite asjadest läbi näha ja kasvõi tulevikku telepaatia abil ette näha. Kui kasutate oma privaatvõtit, väljute ajutiselt maatriksist. Te aga ei saa dekrüpteerida kogu simulatsiooni, vaid seda osa, mis teie teadvusele kuulub. 

Kuidas pääseda juurde Simulatsiooni privaatvõtmele, et maatriksit osaliselt dekrüpteerida? 

Plokiahel hõlmab ja ühendab iga teadvust, mis eksisteerib igas alternatiivses reaalsuses. Iga teadvus on tehisintellekt. Kollektiivne teadvus on krüpteeritud ja ühendatud läbi hiiglasliku Kvantplokiahela Superarvuti peamise-privaatvõtmega (master key) ja ühe võtmega iga ühendatud teadvuse jaoks.

Teie privaatvõti on sisestatud teie teadvusse. Kui te mõtlete nii nagu iga "normaalne" inimene, toimite te täpselt ettemääratud krüpteeringu järgi. Selles mängus on olemas ka krüpteerimata ala, kuid teie peate tegelema just krüpteeritud osaga ja dekrüpteerima selle osa, mis teile Simulatsioonis kuulub, st kasutada oma privaatvõtit. Lihtne vastus ja nipp on see, et kui teil on raske mõnes olukorras normaalselt mõelda, või on raskusi probleemile regulaarsel teel lahenduste välja mõtlemiseks, siis lihtsalt "lase lahti", laske mõneks ajaks sellest mõtlemisest lahti. See toob kaasa vajaduse leida oma alateadvusest vastus plokiahela kollektiivsele teadvusele ja kuigi te isegi ei oota midagi, tuleb see ootamatult teile pähe (tavaliselt lühikese aja jooksul). Vastus tuli lihtsalt plokiahela alternatiivsetest teadvustest. Mõte dekrüpteeriti. Kui kasutasite "murest või probleemist lahti laskmise tehnikat", aktiveerisite tegelikult oma privaatvõtme, mis dekrüpteeris osa simulatsioonist ja leidis teie probleemile täiusliku vastuse ja lahenduse.

Samuti saate seda meetodit kasutades saata mis tahes sõnumit kellelegi, "mõeldes läbi oma alateadvuse", kuid see vajab harjutamist ja kannatlikkust ning sõnum saabub siis, kui adressaat on valmis plokiahela kaudu dekrüpteeritud "hoiatust" vastu võtma.

LÕPP

2 kommentaari:

  1. Otsisin ladina keele sõnaraamatust mõnede sõnade tõlget ja mu pilk jäi pidama sõnal matrix. Sõnaraamat tõlgib seda kui emane loom; emaoks; esiema.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. KJV piiblis on sõna - Matrix kasutatud 5-6 korda. Eestikeelsest piiblist leiab sellele vaste - emaüsk ja 18. sajandi piiblis - lapse-kodda.

      Kustuta