esmaspäev, veebruar 21, 2022

2030–31 Lähtestamine

Selle ulmelise teema püstitaja ja kirjutise autor on Korben Dallas, USA. 

Kas järgmine lähtestamine toimub 2030-2031. aasta paiku. Kui mäletate, siis see oli aastal 2006, kui ilmus dokumentaalfilm "Inconvenient Truth" (Ebamugav tõde) Al Gore'iga peaosas. Selle eesmärk oli teavitada inimesi globaalse soojenemise ohust. Praegu teadlased väidavad, et kliima muutubki tänu inimeste poolt tekitatud CO2 saastele soojemaks. Mingil hetkel 2019. aastal oli periood, mil massimeedia kaudu edastati infot, et meil on kliimamuutuste peatamiseks aega vaid 12 aastat ja kell tiksub. Mida 12 aastat kliimamuutuste vastu tegutsemiseks (nüüd 8-9 aastat) tegelikult tähendab? Kas meil on tõesti aeg kliimamuutuste peatamiseks otsa saamas? Kas meil on tõesti vaid 12 aastat aega, et kliimakatastroofi ära hoida? Meil on 12 aastat aega kliimamuutuste katastroofi peatamiseks, hoiatab ÜRO. Kui kuulsin seda "12-aastase" ajaraami mainimist, pani see mind mõtlema, et mis selle taga võib peituda? 12 aastat on liiga täpne ajaraam, et sellist asja ennustada, neil peab olema mingi muu plaan. Ja isegi kui allolev sisu ei ole kuidagi seotud selle 2006. aasta "globaalse soojenemise" liikumisega, arvan ma siiski, et nende poolt 2019. aastal pakutud 12-aastane ajakava tähistab midagi väga olulist. Selle teemaga võib ka seotud olla ülemaailmne seemnehoidla Svalbard Global Seed Vault, mis on turvatud seemnepank Norras asuval Teravmägedel, kauges Arktika Svalbardi saarestikus. 


Ma ei tea, võib-olla olen ma liiga kahtlustav, kuid see on ainus viis, kuidas need punktid minu jaoks ühenduvad: 

2006. aastal tutvustatakse "globaalset soojenemist ehk kliimamuutust" ja maailmas tekivad sügavad lahkarvamused. Selles aga kahtlevad massid, sealhulgas paljud teadlased. Väidetavalt on sellel üsna küsitav teaduslik alus. Sealt alates hakkasid kliimamuutustega seotud poliitikad arenema kogu maailmas. 

Aastal 2020, 14 aastat pärast kliimapaanika nupule vajutamist, on kliimamuutuste kontseptsioon elav ja hoogne. Ma arvan, et kliimamuutus võib olla eelseisva katastroofi võimalikuks maskeeringuks, mille põhjuseks on lähtestamine. Võib juhtuda, et "meil on vaid 12 (nüüd juba 8) aastat aega kliimamuutuste peatamiseks ja kell tiksub." 

Nende avaldatud avaldusest saab välja lugeda, et umbes aastatel 2030–2031 muutuvad asjad drastiliselt. Kui on olemas hüpoteetiline võimalus, et meie Maa on tehisobjekt, kas siis võib lähtestamise käivitada mõni oletuslik hüpotees? Mis siis, kui nad üritavad seda lähtestamist edasi lükata, võttes kasutusele väga küsitava kliimamuutuse poliitika. USA taganes Pariisi kokkuleppest 2017. aastal. USA sisepoliitika aga nii palju ei muutunud. 

Aastatel 2006–2008 ehitatakse Svalbard Global Seed Vault. Kes on selle varahoidla mõeldud kasutajad? Ma arvan, et kavandatud ellujääjad on. Jumalale omistatakse austust selle eest, et ta on õpetanud inimesi kasvatama, säilitama ja valmistama teravilja, maisi jne... 

2017. aastal ehitatakse Arctic World Archive. Kes on selle varahoidla mõeldud kasutajad? Ma arvan, et kavandatud ellujääjad on. Kust mujalt tulevad tööstusrevolutsioonid? Kas niinimetatud tööstusrevolutsioon oli pelgalt olemasoleva tehnoloogia juurutamise protsess? 

2019. aastal öeldi meile, et meil on jäänud vaid 12 aastat ja kell tiksub. 

LÕPP

1 kommentaar:

  1. Hakkas kuskilt silma, et Leonardo DiCaprio ütles samuti mingi aeg tagasi, et meil on jäänud 12 aastat enne kui kliima on täielikult ära rikutud ja siis seda enam tagasi pöörata ei saa.

    VastaKustuta