pühapäev, oktoober 08, 2023

Kas Mappa Mundi on tõeline maailmakaart?

Sattusin lugema ühte hüpoteesi, kus väidetakse, et Mappa Mundi (Maailma kaart) on tõeline maailma kaart. See jutt tundus algul liiga utoopiline ja uskumatuna, kuid mida rohkem ma sellesse ülipikka analüüsi, mille üle üks uurija oli seitse aastat pead vaevanud, süvenesin, seda enam ma sain aru, et tema mõttekäikudel ja näidetel võib jumet olla. Kas tegu on õige asjaga või puhta ulmega, seda me ilmselt teada ei saagi, kuid kui tegu peaks olema tõelise asjaga, siis ma võin vast sedasi öelda, et füüsilisel tasandil või füüsilisi asju uurides ja infot siin blogis teiega jagades, keerutan ma omi mõtteid küll õiges suunas, kuid põhiasi on jäänud suuresti tähelepanuta. Muidugi on mul siin palju lugusid, mis räägivad kadunud maailmaosadest, näiteks Atlantis, Hüperborea, Friisimaa jne, kuid kui võtta aluseks Mappa Mundi, siis on need maad võibolla kõik endiselt olemas, aga tee neisse on meie eest lukku pandud. Mappa Mundi kasuks võib lugeda ka veel ühe pisikese tõsiasja, et tänapäeva maailmakaartidele, ei osata meie maailma korralikult peale joonistada. No näiteks Aafrika, Gröönimaa ja Venemaa. 

Ülemine kaart on pärit Wikipediast ja öeldakse, et see olevat NASA Blue Marble järgmise generatsiooni pilvevabade satelliidipiltide komposiit. Uuema info järgi on sellel kaardil kõik mõõdud paigast ära. Aafrika on tehtud väga väikeseks, kuid väidetavalt on aafrika palju suurem. Aafrika pindala olevat umbes sama suur kui terve Venemaa, Euroopa ja USA maa-alad kokku. Samuti olevat aafrika laius läänest itta kõige laiema koha pealt suurem kui terve Venemaa laius. Ei hakka seda teemat rohkem edasi kommenteerima, sest kogu jutt on niigi ilmatu pikk koos kõigi oma näidetega ja seetõttu ma võtan väga palju infot originaalallikast välja.

Mis siis, kui Mappa Mundi on tõeline maailmakaart? Hüpotees.

- Iga riik, nagu me seda praegu tunneme, oli varem midagi muud. See võib tunduda terve mõistuse vastane, kuid kas me tõesti mõistame selle tagajärgi?

-Hiina on praegu koht, kus oli Vana-India. Pange tähele, et "Hiina" ilmumine enamikule maailmakaartidele on üsna hiljutine nähtus.

-Moodne Saudi Araabia asutati 23. septembril 1932. See on asjade suures plaanis üsna hiljutine nähtus – nii et me teame, et see EI OLE piibli Araabia. See on selle hüpoteesi jaoks kriitilise tähtsusega ja me peame eemaldama oma mõtetest Hollywoodi katse programmeerida meie mõtteid, kui rääkida sellest, kuidas teatud asukohad ja rahvad nii topograafiliselt kui ka kultuuriliselt ilmusid.

-Hiina tsivilisatsioon on 5000 aastat vana, kuid selle püramiidid sisaldavad 3000 aasta vanuseid aaria muumiaid. Potentsiaalne vastus sellele mõistatusele: 5. Moosese 28. peatükis öeldakse, et üks needustest vaimse abielurikkumise pattude eest Looja vastu oli: "Te saate võõra rahva poolt vallutatud." 

-Kolumbus kandis endaga kaasas Zacuto heebrea navigatsioonikaarte. Nii et Columbus "leiab" "uue" maa juba asustatud olevat. 

-Gröönimaa on iidne Sri Lanka/Taprobane. Pange tähele, et sama lugu on ka paljude teiste maadega nagu näiteks Tartaria.

-Puerto Rico on Kreeta saar.

-Ameerika on iidne Süüria. 

-Atlandi ookean on tegelikult Punane meri.

-Kus iganes Iisrael oli varem, pole see kindlasti mitte see väike maariba, mida nad väidavad selle praegu olevat (Mooses rändas 40 aastat Egiptusest Iisraeli? See pole eriti loogiline).

Miks Mappa Mundi?

Kriitiline on vanade kaartide juures aasta, mil kaardid avaldati. Kui see on 1500. aasta järgne, isegi natuke varasem, siis oli propagandamasin juba ärkvel ja töötas. Ma ei ole veel leidnud ühtegi teist maailmakaarti, mis oleks sama järjekindel kui Mappa Mundi stiil. Mõned sellise paigutusega kaardid, nagu Anaximander Mappa Mundi, on umbes 500–600 eKr; Teine on Jisidor Mappa Mundi, mida üllatusena hoitakse Vatikanis.

Miks me arvame, et Maa on just selline nagu geograafia tundides räägitud, on see, et kõik transpordiviisid on "nende" poolt kontrollitud ja "täpsus on garanteeritud" GPS-i abil. (Kommentaar: kes tunneb huvi, et kes on nemad, siis võiks hiljem läbi lugeda selle teema. Ühtlasi on seal ka toodud ära aeg, mis ajast kõik valeks hakkas muutuma ja see sobib antud juhul täpselt teemasse). Veel üks asi, mida meeles pidada, on see, et Mappa Mundi formaadis olev Maa on tegelikult palju suurem, mis on meile karm äratus, kuna see on vastuolus meie programmeerimisega, et kõik, mida on võimalik teada, ongi meil teada. 

Kui me lennukiga lendame pikamaa lendudel, siis näiteks, kuidas me teame, et akna taga on Mehhiko laht? Sa nägid seal tõepoolest veekogu, aga kas sa oled kindel, et see oli Mehhiko laht? Kuidas sa tead, et see polnud hoopis Kaspia meri? Kui välja arvata väga primitiivne CGI kaart meie istmete ees, mis "tõestab", et oleme seal, kus nad tahavad meid arvata olevat, siis millist muud tõendit nägite, et olite tõepoolest Mehhiko lahe kohal? Pilku lennuki aknast välja heites proovitakse meie tähelepanu kõrvale juhtida, olgu selleks arvutitöö, lugemine, uni, muusika, film jne, sest "me oleme heades kätes".

Ma ei taha selle blogiga üle liia "vandenõuliseks" minna ja proovin ikka ulme piirile pidame jääda, kuid käesolevas loos toodi välja üks dokument, mida salapaktiks nimetatakse ja see kirjeldab täpselt ära, miks meiega kõike seda tehakse. Minu arust aga ei oma see nii suurt tähtsust, sest Hollywood oma filmidega (vaata eelmist linki üleval pool), on tegelikult kõik juba ära öelnud. See dokument on lihtsalt peenhäälestus. Kes salapakti tahab lugeda, mingu loo lõppu ja vajutagu esimesele lingile. See on seal lõpu pool kuskil olemas. Üks teine taoline dokument on ilmunud lausa raamatu kujul 19. sajandi lõpul või 20. sajandi alguses, kus tsaariarmee salateenistuse ohvitseril õnnestus see dokument hankida ja avalikuks teha. Hiljem kuulutati see dokument võltsinguks.

Peamised geograafilised tunnused.


Vasakult paremale: Dover'i, Ravenna ja Herefordi kaardid. Nagu näha, on Vahemeri hea näide üsna liikumatust, raskesti muudetavast veekogust, mis ühtib Mappa Mundiga; "Mediterra" tähendab ladina keeles "maa keskpaika". See veekogu on Mappa Mundi järgi tõepoolest Vahemeri, Ravenna Mappa Mundil on kirjas "Mare Magnum", mis tähendab ladina keeles "Suur meri". 

Mäeahelikud on unikaalsed selle poolest, et neil on mustrid ja kujundid, mis on teadaolevalt tõesed. Kasutame Mercatoril põhinevat mäeaheliku kaarti, otsides sarnaseid vorme, mida Mappa Mundiga võrrelda. Ükskõik kui palju vaenlane tegelikkust moonutab, peavad tõe aspektid olema olemas, et nad saaksid meid hiljem süüdistada. Nagu näete allolevatel piltidel, näib, et Ravenna Mappa Mundi väga pikk mäeahelik, mille otstes on kerge kõverus, sobib Kaljumäestikuga. Mõnel kaardil on näiline katkestus, kuid kes seda tänapäeval tõestab? Kas keegi meist kavatseb minna kogu Rockiesi mäeahelikule matkama, et kontrollida selle täpset kaugust, kuju, ümbermõõtu ja seda, kas sellel on tühimik või mitte?


Pange tähele Ravenna Mappa Mundit, et Kaljumäestiku lähedal on lühem mäeahelik - võib-olla Appalachianide või Sierra Nevada oma. Isegi tänapäevased kaartide detailid varieeruvad pidevalt, mis võib-olla tõestab, et erinevad kartograafid märkasid erinevaid asju ja Maad on raskem mõõta, kui me arvame. Pidage meeles, et peaaegu ükski kaart pole täiuslikus mõõtkavas.

Veel üks ainulaadne mäeahelik, mis paistab silma, on mõnevõrra moonutatud "m" välimusega, nagu näete allpool. Andide mäeahelik "Lõuna-Ameerikas" on tõepoolest eriline, kuna see näib olevat ainus mäestik, millel on "nii" iidsetel kui ka kaasaegsetel kaartidel täht "m". Andide ahelik on tegelikult veelgi omapärasem, kuna kummalisel kombel on Ravenna Mappa Mundi peal selle mäeaheliku juures tõepoolest kirjas "Amazonas", mis vastab topograafiale, mida meile õpetatakse, et Amazonas asub Andide mäestiku kõrval või läheduses. 


Peame endalt küsima. Kui see on tõepoolest iidne "vana maailma kaart", siis miks seal on detailid, mis peaksid eksisteerima ainult "uue maailma" kaartidel? 

Miljoni dollari küsimus: kus täpselt asub "läänepoolkera?" Põhimõtteliselt asetseb "läänepoolkera" Lähis-Ida/Aasia piirkonnas, nagu allpool näidatud.

See ei näe Mercatori kaartidel kunagi päris õige välja, millegipärast paistis "läänepoolkera" alati välja nagu kärbitud ja väljasuumitud osa kaardil, nagu oleks kõike kujutatud palju suuremalt kui peaks, tõenäoliselt mõningase keerdumise ja ümberpööramisega. On ütlus, et kuradile meeldib asju tagurpidi keerata, kuna Ameerika mandrid tuleks tegelikult ümber pöörata.

Alad inimeste kontrollimiseks: "olulised" tsoonid ja looduslikud tõkked.

Kogu seda hüpoteesi kinnitavad tugevalt mitte ainult riikide, sõjaväetsoonide, keskkonnakaitsetsoonide, Unesco tsoonide, GPS-i ja isegi meie endi sõltuvus tehnoloogiast, vaid ka olemasolevatest või oletatavatest looduslikest tõketest. See on lausa geniaalne, et inimesed oma liivakastist välja ei prooviks minna.

-Siber, mis on ametlikult suur külmunud tühermaa, ja see on suurepärane näide. Muistsetel kaartidel on näha, et Siber ulatub üsna lähedale sellele, kus oleks olnud jaotus Euroopa ja Aasia vahel.

-Amazonase mets. Kas keegi on kunagi käinud läbi või uurinud läbi täielikult Amazonase, kasutamata selleks abivahendeid (GPS, internet)? Tõenäoliselt puuduvad enamikul inimestel vajalikud oskused, et proovida nendel aladel ilma tänapäevaste abivahenditeta navigeerida.

-Amazonase jõgi Gargantuani jõgi, mis ametliku teadete järele kubiseb paksult piraajadest. 

-Everglades Floridas on umbes 4300 ruutmiili suurune maa-ala. Kes kavatseb täna seda soostunud ala tervikuna uurida?

-Alaska. Väidetavalt on 99,9% Alaskast asustamata. Tähendab, et Alaska tegelik kuju võib olla oluliselt erinev, kui me arvame.

-Austraalia. Tunnustatud välimus on tõenäoliselt illusioon, sest Austraalia peaaegu iga tänapäevane linn asub kontinendi äärtel, sest see maatükk on tõenäoliselt lihtsalt üks maariba.

-Kanada. Kuigi Kanadat peetakse maailma suuruselt teiseks riigiks, elab 98% selle elanikkonnast otse USA piiril, rääkimata sellest, et Kanada kohta on üldse väga palju müstikat.

Aiad inimeste kontrollimiseks: salapärased kolmnurgad.

Nüüd ei tohiks olla saladus, et valitsejad ja nende nukud näivad armastavat satanismi ja vaatamata sellele, et nad on öelnud, et vaimumaailma pole olemas, usuvad nad selgelt seda. Enamik on kuulnud Bermuda kolmnurgast, kuid neid kolmnurki on tegelikkuses palju rohkem:

-Sargasso meri. Sisuliselt Bermuda kolmnurga laiendus. Peab ütlema, et selle illusiooni jaoks väga mugav asukoht.

-Draakoni kolmnurk. Jaapani lähedal. 

-Nevada kolmnurk. Area 51 ja Death Valley lähedal asuv Nevada kõrb muudab selle tõenäoliselt mingil varjatud põhjusel "kuumaks" kohaks.

-Alaska kolmnurk. Bermuda kolmnurga kadumised on selle kõrval lapsemäng. Kolmnurk moodustab suurema osa osariigist.

- Suurte järvede kolmnurk/Michigani kolmnurk. Kas see võib olla tingitud sellest, et "Suured järved" ei näe tegelikult välja viie järvena.

Kui need kolmnurgad on ehitatud nõiduse ja ley-liinide abil, on nad võib-olla tahtlikult paigutanud oma määratud asukohtadesse turvavõrguna, et väikese juhuse korral tabada tänapäeva maadeavastajat, kes on avastamas suurt valet. Need on tõeliselt kummituslikud alad ja ka kõrge deemonliku/vaimse tegevusega kohad, mis põhjustavad tehnoloogiliste seadmete rikkeid, rääkimata kadumisetest, salapärastest ududest jne.

Ja muidugi lisaks veel riiklikud looduskaitsealad ja reservaadid, kuhu inimesi tavaliselt ei lubata või lubatakse väga kitsale alale. Kõik see on selleks, et varjata Maa tegelikku suurust ja kaitsta ametlikku geograafiat. 

Nad kasutavad illusiooni toetamiseks kõigi nende arsenalis olevate relvade kombinatsiooni. Selle toimimist illustreeriva näite saamiseks vaadake allpool 1200. aastate lõpust pärit Hereford Mappa Mundi lihtsustatud versiooni, mis näitab riikide paigutust. Kuigi see ei ole geograafilise topograafia poolest parim kaart, on see siiski suhteliselt hea. Siberi põlislooduse ala on täiuslik looduslik tara Venemaa ja "Aserbaidžaani" vahel, seda võib-olla jagab mõni teine ​​riik, näiteks Brasiilia - olles nii lähedal Amazoonasele ja otse "m" mäeaheliku kõrval. Rääkimata sellest, et armeenlased on tõepoolest läbi elanud ka oma genotsiidisaaga. 

Kunagi käisin söömas ühes uhkes Brasiilia söögikohas ja märkasin, et teenindajad kandsid kottis pükse, mis meenutasid mulle etnilisi vene stiilis pükse, mõelge venelastele baaristseenis filmist Viiuldaja katusel ja ma mäletan, kuidas mõtlesin: "See on nii veider, kuidas brasiillastel on venelastega nii sarnane stiil..." See võibki ju nii olla, sest need riigid ei pruugi olla üksteisest nii kaugel, kui meile on õpetatud.


Pange tähele Hiina lähedal asuvat poolsaart potentsiaalse Siberi asukoha kohal (üleval, vasakul pildil), mis on potentsiaalne Korea, ja punased saared võivad olla potentsiaalne Jaapan (üleval, keskmine pilt). Mappa Mundi vaatenurgast pange tähele, kuidas mõistatus, miks Brasiilias elab väga palju jaapanlasi. See tuleb sellest, et need riigid ei pruugi olla üksteisest väga kaugel. Ja kes tänapäeval üldse kinnitab, et kui sõita laeva või lennukiga, siis marsruut on just selline, nagu meie seda arvame olevat?


Alaska.

Me teame Alaskast ainult nii palju, kui geograafia tunnis on räägitud. Pole olemas ühtegi pilti Alaska tervest rannajoonest. Komposiidid ja CGI ei lähe arvesse.


Satelliidipildisüsteem atmosfääris ei ole piisavalt kõrge, et võimaldada täielikku pildistamist isegi suhteliselt väiksemast rannajoonest, näiteks kogu Florida poolsaarest ja loomulikult ei tule fotograafilised tõendid palju suurema ala, näiteks Alaska rannajoone kohta, kõne alla.


Huvitav kokkusattumuslik tõend Alaskast on lugu mehest, kes ronis Alaskal mägedes 1800. aastatel. Tema nimi oli R.G. Willoughby, ta matkas Alaskal ja väitis, et tegi pildi Vene linnast, mis ei peaks olema tema asukohast nähtav (all vasakul). Standardkaardi järgi oleks see piisav põhjus pidada tema avastust pettuseks. Kuid Mappa Mundi põhjal pole see üldse probleem, kuna Venemaa ei ole üldse kaugel ja tema tehtud pilt oleks tõenäoliselt olnud võimalik. 


Tänu Brent Swanceri uurimistööle on väidetavalt Alaskas ligikaudu 60 miljonit aakrit uurimata maad. See on meeletu hulk maad. Kas see on mõeldud uurijaid heidutama või varjama fakti, et mingil hetkel jõutakse mõne riigi või muu topograafiaomaduse juurde, mis "ei peaks seal olema" tänapäeva heakskiidetud kaartidel? Kas see on põhjus, miks igal aastal Alaskas läheb kaduma sadu inimesi?

Florida.

Everglades on umbes 4000 miili pikkune soo-ala. Kes tahaks sinna ekspeditsioonile minna kuudeks, et kinnitada, et Florida on poolsaar. Seal on kohutavad tingimused inimeste jaoks: suur niiskus, sääsed, maod ja veel üks pisike nuhtlus - Niiluse krokodill. Mis? Kas tõesti Niiluse krokodill eksisteerib Evergladesis? Tõepoolest, nii see on. Peame meeles pidama, et vaenlane peab meile tõe aspekte näkku viskama, muidu ei saa ta meile süüdistust esitada. Iroonia seisneb selles, et Niiluse krokodill väideti eksisteerivat ainult Niiluse jõel. Võib-olla nad räägivadki meile tõtt selles osas. Oleks ju vähe usutav, et keegi taris Niiluse krokodillid kümnete tuhandete kilomeetrite taha ja asustas nad just seal Florida soos, seda muidugi sellise geograafilise kaardi järgi nagu meie seda tunnema. Mappa Mundi järgi on Everglades osa Niiluse deltast.


Ärge unustage, et üleval pool mainitud Sargasso meri ja Bermuda kolmnurk oleksid samuti selle ranniku lähedal, kuid meie maailmas on meile kõik asjad pea peale pööratud, et keegi ei mõistaks, kui lähedal on Egiptus tegelikult Floridale.
 
Järgmises lõigus kasutan aga hoopis teist allikat (1900 aasta ajaleht "Uus Aeg"), mille järele võib aimu saada, et Austraalia ja Lõuna-Ameerika omavahel ühenduses on.

Argentinas leiti ühe rottide liigi esindajate kasukast kirpe, mida ainult Austraalias kohata võib. See tõendab, et muinasajal Austraalia ja Ameerika vahel ühendus on olnud. Sarnase hüpoteesi kinnituseks peeti senini ka seda nähtust, et mõlematel maadel üht liiki kilpkonne leidub, kuid kirp on parem tõend, sest arvati, et kilpkonn võib pika maa ära ujuda aga kirp mitte.


Uus-Inglise rannik (New England Coast)

Tuleb meeles pidada, et me ei saa täpselt kontrollida, kuhu me teel oleme, kui me kuhugi reisime, kas maanteedel või lennukil lennates. Kui marsuudi suund muutub, kas me kontrollime kogu aeg, millises suunas me liigume? 
Atlandi ookean on tegelikult Punane meri või "Sinus Arabicus" Mappa Mundi järgi, mille sulgudes öeldakse "Mare Rubrum." See põhineb muidugi eeldusel, et USA kuju on mingil määral sarnane sellega, mida meile õpetatud on. Võib-olla on tõeline kuju rohkem paigast ära, kui arvame. Sest kuigi see asukoht sobiks üldiselt kuju poolest, segab Araabia seda, mis puudutab piirkonna eeldatavat kliimat. Isegi minu tuttav Indiast ütles mulle: "Nagu USA-s on mitmed osariigid täiesti erineva kliimaga, nii on sama ka Indias. Mõnes kohas on väga kuum, kuid kliima varieerub sõltuvalt piirkonnast, kus sa oled. Oluline on siinkohal mainida, et paljud meie asukohast saadud perspektiivid on kujundatud ka Hollywoodi ja vale ajaloo poolt ning kes teab, kui kaua nad on tegelikult kliimat muutnud tehnoloogiaga, mis neil on olemas.


Seega küsimus on, kui Atlandi ookean on tegelikult Punane meri, siis kust Christopher Columbus tegelikult teele asus? Kas see (parempoolne pilt üleval) võiks olla tema tõeline teekond? Kas Puerto Rico on tegelikult Kreeta saar? Seega võib-olla Columbus ei ületanud üldse Atlandi ookeani, vaid ületas hoopis Vahemere.

Utah.

Utah vääriks omaette lugu, kuid teen lühidalt. Kummalisel kombel on peaaegu kõik Utah'i maad föderaalomandis. Minu arvates juhtub see ainult võtmetähtsusega kohtades.
Mõned maamärgid on paljudel vanadel kaartidel järjepidevad. Üks selline tunnus peale mäeahelike on kahe jõega ühendatud järv.


Kuigi Ravenna kaart nimetab jõge, mis ühendab kahte järve, Jordaniks, ei ole järvi märgistatud. Seetõttu võrdlesin seda Doveri kaardiga, kuigi see tundub primitiivsem, on need selgelt märgistanud. Üks neist järvedest kannab nime Galilea meri ehk "Mare Galilee"; teine on märgistatud Surnumerena, kuna see sisaldab "Soodomat ja Gomorrat", mis asus Surnumere saartel, jäänuseid. Märkate paljudel teistel vanadel kaartidel, mis kujutavad seda piirkonda, et Surnumeres peaks olema vähemalt kaks saart. Tuleb meeles pidada, et Surnumeri on tupiktee. Vesi voolab kujutatud mägedest Galilea merele, liigub alla Jordan'i jõeni ja jõuab Surnumereni. Kas Iisraelis asuv tilluke "Surnumeri" on tõeline piiblist tuntud Surnumeri? Tuletan siinkohal meelde, et "nad" on võimelised looma üsna suuri kunstlikke järvi.

Siin on lõik Kyle Pope'i artiklist "The Modern Dead Sea and Genesis Fourteen": "Kaardid näitavad üldiselt suurt põhjapoolset basseini ja väiksemat lõunapoolset basseini, mida eraldab poolsaar, mis peaaegu jagab neid kahte ossa. Mõni aasta tagasi nägin kaasaegse järve satelliidipilti ja olin šokeeritud nägemast, et see erineb dramaatiliselt järve kujutistest Piibli kaartidel." 

Märgin ära, et see artikkel kirjutati 2002. aastal - juba päris ammu. Ülalmainitud artiklis mainitakse ka, et Surnumerel pidi olema poolsaar, mis justkui jagab järve kaheks. Kui märgati, et nende valed hakkavad paljastuma, väitsid nad: "Oh, sel Surnumerel oli kunagi veel üks veekogu, mida me üritame taastada!" Tundub, et ajaloolased on mõnikord väga teadlikud "muistsete" ja "kaasaegsete" asukohtade vahelistest markantsetest erinevustest. Peale selle pole väidetaval Surnumerel ühtegi saart.


Kuna kaasaegsel Surnumerel paistab olevat tõsiseid puudujääke, siis kas võib olla, et tõeline Surnumeri on Utah'i suur soolajärv? Utah'i suur soolajärv on oma vee soolsuse taseme poolest palju soolasem kui Surnumeri. Utah'i Soolajärvel on saared, nii nagu tõelisel Surnumerel peab olema, kuid need tohutud maa-alad kuuluvad sõjaväele ja tavalisel inimesel sinna asja pole. Mida nad seal peidavad? Kas nad peidavad seal tõelist Jeruusalemma? Nad saavad väga lihtsalt varjata asjaolu, et kaks "väga kaugel asuvat kohta", on tegelikult üksteisele üsna lähedal, kasutades selleks mitmeid ümberistumistega lende, et jääks mulje, et justkui minnakse kuskile väga kaugele. Ülemine parem pilt on lihtsalt juhuslik näide. Paljude ühendavate lendude tõttu usutakse, et nad lähevad kuhugi "väga kaugele", kui nad on Ameerika Ühendriikidest Iisraeli teel, kuid tegelikult on see lihtsalt üks suur hiiglaslik silmus (või kolmnurk), et raisata meie kallist aega ja hoida meid pimedas.

Huvitav on see, et Juuda maa peab olema tõepoolest Surnumere lähedal, seega see et 'Utah (loe: juuta) kõlab tõepoolest nagu "Juuda", sellest on kirjutatud isegi üks raamat, aga linki sellele ei leidnud hetkel enam üles. Ja jälle juhuslikult on peaaegu kogu Utah föderaalmaa. Mormoonid (kes on sisuliselt vabamüürlaste teine ​​sektsioon) omavad selles piirkonnas templit nimega "Jordani jõe tempel" sealse Jordani jõe ääres. Kas see võiks olla ehitatud kohale, kus Johannes ristis Jeesuse? Selle mormooni templi juurde kuulub ka ristimisbassein, kus nad ristivad surnuid. Kas seda tehakse kunagise püha koha rüvetamiseks? 


Olmeekide mitmerassiline müsteerium

Üks vaenlase kasutatav taktika on kompromiteerida peaaegu kõike, iga teemat. See on ka nii kultuuride puhul, tuues välja ühe kultuuri suurust ja vähendades samal ajal teist. Tegelikult aga võivad need kultuurid olla üks ja seesama.


Olmeegid olevat olnud hõim ameerika põliselanikest muistsetel aegadel, isegi enne maiade ja asteekide tsivilisatsioone. See on üpris veider kontseptsioon peavoolu seisukohast, kuid nagu näete, Mappa Mundi perspektiivist ei ole selles eriti mingit müsteeriumi.


Olmeekite peidetud kunstiteosed muuseumides viitavad sellele, et kõik rassid kuulusid olmeekite hulka. Isegi Vikipeedial on artikkel "alternatiivsete spekulatsioonide" kohta, olmeekide mitte heakskiidetud vaatenurkade kohta. Nii et, me peaksime küsima:
Millal toimus rahvaste segamine? Kõik rassid said otsa suures üleujutuses, muutes "uuesti alustamise" punkti üheks üldiseks asukohaks ja üheks ajahetkeks. Ainus võimalik selgitus sellele on, et olmeegid hõlmasid oma impeeriumis kõiki rasse. See tähendab, et olmeegid olid sumerlased Nimrodi valitsusajal Paabeli torni ajal.

Lõpusõna: Ma tõlkisin siia ära ainult murdosa kogu selle loo terviktekstidest ja loodan, et sain tuua vähemalt tuuma välja, mida loo autor selle looga öelda on tahtnud. Ta on lähtunud ja on kogunud andmeid piibliga seonduvalt ning on seostanud oma tähelepanekuid selle sama raamatuga. Tal on seal veel väga palju näiteid ja fotomaterjali ning linke teistele allikatele ja videodele. Kes tahab teemasse veel põhjalikumalt süveneda, kuid ei valda hästi inglise keelt, sellel soovitan originaal artiklite avamiseks kasutada arvutit ja Chrome või Chromium (Linux versioon) internetilehitsejat. Kui teil on Chrome olemas ja tahate sinna laiendust "Google translator" lisada, siis trükkige Google otsingusse: "Google translator Chrome store" ja vajutage avanenud lingile ning installige see. Kuna mina kasutan Linuxit ja enamus inimesi Windowsit, siis ma ei tea, kas minu antud link teie arvuti operatsioonisüsteemiga sellele rakendusele sobib. See rakendus tõlgib terve lehe teile sobivasse keelde.

LÕPP

Allikad: Link 1Link 2Link 3, Link 4, Link 5
Uus Aeg, 15 november 1900.


5 kommentaari:

  1. https://www.bitchute.com/video/UxVnQpjgbTTG/ sobitub teemaga nagu ülimalt

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma põgusalt vaatasin seda videot. Musta päikese kohta olen enne kah midagi kuulnud, kuid loo teema juurde tagasi. Admiral Bird ütles peale oma Antarktise ekspeditsiooni, et ta avastas uue maa, mille pindala on suurem kui USA pindala. Video on YT täiesti olemas. Edasi oleks võtmeküsimus välja uurida, millal maailm poolenisti lumiseks ja jäiseks muutus ning mis selle põhjustas...

      Kustuta
  2. Väga huvitav teema. Kas on netis silma hakanud keegi, kes ka võimaluse piirides kontrollib mere-, riikide piiride õigsust?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ei ole hakanud, aga samas pole ka uurinud. Antarktikaga on see pull, et seda kaitstakse. Eesti ka liige. Ma kõike tähelepanekuid sellesse juttu ei pannud, aga milleks see Austraalia nn jänese tara? Aga selleks, et sealtkaudu saab otse Lõuna-Ameerikasse.

      Kustuta
  3. Jah, inimesi ei ei lasta ka Arktikasse ja tegelikult on kogu maailmas kindlad marsruudid, millel lubatakse liikuda, aga siis peavad ju need, kes relvadega vastas on teadma, milline vähemalt see ala on, mida nad valvavad. Või kus kontinendid tegelikult asuvad. Võiks arvata, et see info lekib ikka kuidagi välja. Helgema peaga lendurid ja laevnikud peaksid ka midagi märkama.
    Flightradar väidab mulle, et üle minu maja lendab pidevalt reis Šanghai- Frankfurt, mingi lennuk on, ega kontrollida ei saa. Aga trajektoori vaadates on see utoopiline ots meile reklaamitud kaardi peal. Kui eeldada, et lennatakse võimalikult otse ja tullakse üle Venemaa, siis peab Venemaa ja seal otsas Hiina paiknema meist kirdes. Pea kogu Hiina ja Lääne-Euroopa vaheline liiklus käib üle Eesti.
    Praegu kogemata klõpsasin Torontost tuleval lennukil, mis läheb Hongkongi, no teeb see alles hobuseringi, või asub Toronto näiteks H-st otse põhjas.
    Kahju, et ei tunne ühtegi lendurit, pinniks teda natuke.

    VastaKustuta