esmaspäev, september 19, 2022

Lühike vahekokkuvõte alternatiivajaloost

Mõned märksõnad alternatiivajaloost.

Tervikpilti ja ajalist kulgu ei ole võimalik kahjuks väga puudulike andmete põhjal ja ainult analüüsile toetudes kokku panna. Küll oleks hea, kui saaksin sündmuste ette kirjutada kasvõi ligilähedased aastaarvud, kuid kahjuks ei ole see hetkel võimalik. Kogu ajakulg, mis siin lühidalt lahti kirjutan, jääb umbes 6000 aasta piiresse.

Mõistagi pole kõike neid andmeid võimalik leida raamatutest, seega olen ulmelisema osa ise välja mõelnud. Kogu alternatiivajalugu TULEB VÕTTA PUHTA ULMENA. Panen info siia lühidalt märksõnadega või mõne lausega. Mainin veel ära selle, et palju infot olen leidnud raamatutest (American digital library) ja vanadest ajalehtedest (Eesti Rahvusraamatukogu digitaalne arhiiv).

Põhja-Soomes olid vulkaanid (vähemalt 5). 

Laplased (levik Põhja-Soomest kuni Uuraliteni?) olid väga arenenud ja kõrgkultuuri esindajad. Lapimaa venepoolses osas olid püramiidid (jäänused olid nähtavad veel 20. sajandi algul). 

Eestlastest (saaremaalased, keda nimetatakse ka viikingiteks, kuid see on hetkel küsitav, sest ma ei segaks neid aegasid omavahel kokku. Viikingid võisid olla hiljem, peale sõda) saadikud olid Vanas-Roomas. Eestlased külastasid tihti Ameerikat. Nimetasid ka seal ühe maa-ala Eesti järgi Estotilandiks (mõnel pool Estotoland). Vaata ka Wiki linki Estotilandi kohta ja pööra enda jaoks infot nii nagu sa usud seda teadvat, siis saad Wiki kõverpeeglist tõesema pildi.

Vana-Rooma tegelikud valitsejad olid Põhjamaalased (Northern). Vana-Rooma impeerium ulatus üle terve Euroopa (k.a arvatud Venemaa, kuni Uuraliteni), üle Põhjamaade ja üle Põhja-Aafrika (Barbarid).

Meie esivanemad (Soome-Ugri ehk Põhjamaalased) on meie maailma kultuuri alusepanijad (Päewaleht, nr. 121, 5 mai 1928).


Mingil ajaperioodil oli vee tase madal. Läänemere põhjas on senini säilinud muistsed metsad. Taanist sai kuiva jalaga Saksamaale. Lopsakad metsad on ka Põhja-Jäämere veekatte all.

 

Teisel perioodil oli veetase väga kõrge. Vähemalt kolmandik praegusest Eestist oli vee all. See oli periood, mida kutsuti mudauputuseks (mud flood). Selle tulemusel jäid üle suure ilma paljude linnade majade esimesed/teised korrused maa alla. Väga heaks indikaatroriks on siin Peterburi, mis oli täielikult vee all ehk siit saab tuletada seda, et see sündmus ei saanud olla väga palju aega tagasi. Peale vee taandumist taasavastati jälle Peterburg. Ennemat oli linnal muidugi teine nimi.

Mingil ajal toimus mingit sorti üleilmne konflikt/sõda/suur katastroof/suur lähtestamine. Saaremaa (Kaali kraater) ja samuti Osmusaare kõrval asunud saar? (nüüdne Neugrundi kraater) said hirmsa paugu läbi mingi energiarelva. Samasugused paugud said ka muud tolle aja asulad üle ilma, kes olid valel poolel. Võis olla ka nii, et kõik osapooled said paugud kellegi kolmanda käest. See konflikt puudutas suuremat osa Euroopat või koguni tervet maailma ning see tegi lõpu kogu nn Vana-Rooma kultuurile, kust valitseti poolt maailma (üle maailma Vana-Rooma antiikstiilis ehitised. Ajaloolaste poolt on kinnitatud, et Eestile väga lähedal asuval Gotlandil on leitud Vana-Rooma aegsed hoonete jäänused). Samas neid hooneid on kõik ilm senini täis.

Eelmine tsivilisatsioon kasutas elektrit, mida ammutas atmosfäärist ja/või eetrist. Püramiidide tipud, obeliskide tipud olid vaskplaatidega kaetud. Nende ehitiste üks ülesannetest oli energia kogumine.

Mingitel ajaperioodidel aretati erinevaid loomi (draakonid, meile seni teadmata elukad, väärakad, inimesepeaga lõvid, soku jalgadega inimesed jne) 

Samuti aretati erinevaid inimtõuge (kes aretas? Looja? tulnukad?), kääbused ja hiiglased, pikliku koljuga inimesed, kellede surnuaedu on leitud Ameerikast. Kas meile tuntud inimtõud ja kääbused ning hiiglased elasid koos või eraldi, pole täpselt teada, kuid võib arvata, et elati samal ajal.

Mingitel mõjutustel (iseenesest ei juhtu midagi) kadusid 4 supertsivilisatsiooni: Atlantis Atlandi ookeanis; Lemuuria India ookeanis (ulatus Madagaskarist kuni Sri-Lankani. Maalahmakas oli suurem kui praegune Austraalia); Mu, Vaikses ookeanis ja Põhja nabal asuv Hüperborea (selle kadumises ei ole kuigi kindel, see nüüdseks tühi maalapp koos suure peamiselt magnetiidist koosneva mäega võib seal endiselt olemas olla.


LÕPP



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar