teisipäev, november 02, 2021

X-Failid - puhas ulme

X-Failide (2018) esimene osa (kokku 11 osa) rullub lahti selles loos piltide näol. Kommentaarid oleks ülearused. Kes aga ei viitsi seda piltide jada vaadata võib kerida kohe loo lõppu lühikese sisukokkuvõtte juurde.

 

Kokkuvõtteks saab öelda, et 3 aastat tagasi tehti film, kus teatakse, et inimkonda ootab ees häving, mille taga on mingi seltskond inimesi, kes kasutavad selleks tulnukate abi või jätavad mulje, et selle taga on tulnukad (false flag). Tulnukaid aga reaalselt meie maailm ei huvita, kuid nii tehnoloogia kui ka võimekus hävitada kõik inimesed on tulnud neilt. Mis aga on üllatav, kui vaadata praegust hetke ja mis maailmas hetkel toimub, siis kuidagi kahtlaselt sama tsenaarium on käima lükatud, kuigi otseselt ei ole veel tulnukaid avalikult mainitud. Samas peavoolu meediast pressivad juba üllatavalt tihti tulnukate uudised uksest ja aknast sisse, kuigi nagu Smoking man ütles, et tulnukaid siia tegelikkuses oodata ei tasu. NB! Minu lugusid lugedes ärge hetkeksi unutsage, et tegu on ulmeblogiga. Kuidas asjad tegelikult on, teab vaid vanajumal taevas. Pealegi, selle loo puhul tegelikult mina midagi ei ütlegi ega oma peaga välja ei mõtle.

Lõpetuseks. Ühes paigas ei saa olla ainult kurjus, alati on pluss ja miinus, hea ja halb või kuidas keegi tahab. Kuidas aga asjad lõpuks kujunevad, näitab vaid aeg.

LÕPP


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar