reede, november 26, 2021

Kes tõmbavad niite ja petavad kogu maailma - salaprotokollid (Maailmavalitsuse triloogia II-osa)

Sissejuhatus tuleb lühike, sest see teema on tegelikult kolme osaline ja see on sellest triloogiast teine jutt. Kui loete läbi kõik kolm osa, siis peaksite kõigest aru saama, Tegu ei ole mitte millegi uuega, kõik on avalik, mitte midagi ei varjata meie eest, erinevad uurijad on teinud videosid, kirjutanud raamatuid nendest teemadest, kuid hetkel on see eriti aktuaalne, sest me peame suutma inimestena lõpuks näha sügavale paksu kardina taha. Kõik käpiknukud, kõik rahaahned võimurid, kõik psühhopaadid ja kõikide kurjade tegelaste tegevus peab saama avalikuks, ainult nii me saame inimkonnana VABADE INIMESTENA jätkata. Me ei ole veel võitlust kaotanud, mul on usk, et me suudame seda! Ütlen kohe ära, et kui te loete selles loos kuskil sõna juut, siis tegelikult siin ei ole mõeldud juuti. Mina austan kõiki rahvaid, usundeid, mõttevabadusi, aga ometi on siin maailmas veel keegi, kellel on inimestega hoopis muud plaanid. Piiblis öeldakse nende vandeseltslaste kohta umbes nii, et nad nimetavad ennast juutideks, kuid ei ole seda mitte.. Olgu veel öeldud, et all pool olev tekst on kõik avalik ja kopeeritud vanast ajalehest. 

 



Panen siia kaks väljavõtet Piiblist, Johanesse 8:44 Teie olete oma isast kuradist ning tahate teha oma isa himude järgi. Tema on mõrtsukas algusest peale, ta ei püsinud tões, sest temas ei ole tõde. Kui ta räägib valet, siis ta räägib enda oma, sest ta on valetaja ja vale isa. Johannese ilmutus 3:9 Ennäe, ma annan saatana sünagoogist mõned, kes nimetavad endid juutideks, kuid ei ole seda, vaid valetavad. Ennäe, ma teen, et nad tulevad ja kummardavad sinu jalge ette ning saavad aru, et mina olen sind armastanud.







Kuidas kutsuda seda kurjust, seda 300 inimest või perekonda, kes ennast juutideks nimetavad, kuid tegelikult ei ole seda mitte vaid on saatana sünagoog. Kuidas võiks neid inimesi nimetada või kas nad üldse on inimesed? Selle loo lõpetan viimase pildiga, mis kujutab selle kurjuse jumalat, kes pole mingi jumal vaid on kurat ise. Kuidas me saaksime jagu sellest kurjusest või kas on üldse määratud meil võitu saama inimestena saatana üle? Kolmandas ehk viimases osas tuleb juttu vabamüürlastest...


 LÕPP

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar