pühapäev, november 21, 2021

Rotariklubid (Maailmavalitsuse triloogia I-osa)

Jätkan ajaloo ulmega, kuigi paar lugu järjena tuleb natukene teisest suunast, on tegu siiski ajalooga ja võibolla suuremas pildis ongi võti just siia maetud. Mis mind ajendab uurima selliseid teemasid? Aga te vaadake ringi, mis toimub! Ma arvan, et iga viimne kui üks inimene saab aru, et asjad on viimasel ajal ikka täiesti mädad maailmas. Küsimus jääb, et miks seda tehakse ja kes seda teeb? Seda materjali proovingi nüüd siia kuidagi tooma hakata, sest kui me saame lõpuks aru, mis toimub ja kes seda kurjust toidab, siis on meil veel mingigi võimalus, muul juhul aga....

Ma eriti ei tahaks teemat kommenteerida, sest tark taipab isegi ja lollile ei aita seletaminegi. Siit-sealt natukene kriipsutan tähtsamaid lauseid. Triloogia esimest osa alustan siis natukene kaugemalt - Rotariklubidest. "Maailmavalitsuse" sarjast postitan siia kolm osa, kuid teema on kindlasti tohutult laiem. Nendes lugudes kumab läbi just teatud liiki tegelaste teod, ütlen kohe ära, ma austan kõiki rahvaid, ei vihka kedagi. Mul ei ole juutide vastu mitte midagi, tunnen mõnda isiklikult, on väga head inimesed, aga nagu iga kultuurusundi seas on olemas täielikke jätiseid, siis lihtsalt need lood räägivad teatud pahadest tegelastest, kes tegelikult esindavad kurjust ennast ja nimetavad ennast juutideks kuid tegelikult ei ole seda mitte. Ütleme nii, et kui te loete siin kuskil välja sõna juut, siis on selle sõna taga mitte juudid vaid puhas kurjus nagu piibliski on öeldud. Õiged juudid pole milleski süüdi, süüdi on need tulnukad, kes arvavad, et on juudid, kuid tegelikult ei ole nende näol tegemist ei liha ega verega.

Alustuseks panengi siia mõned pildid, mis näitavad ära kui hullus maailmas me elame. Lugude lõpuks aga peaks juba suhteliselt selge olema, kes kogu seda vaeva ja valu tervele inimkonnale põhjustvad.

Mis meil viga elada. Kas ei tundu kuidagi tuttav ja sedasi ajast aega...



Nüüd aga teema juurde. Teema olen välja kaevanud aastatest 1932-1933. Ei hakka teemat risustama ametliku infoga Rotariklubidest ja nende liikmetest ning tegemistest. Asun kohe asja juurde, õienduseks vast ütlen ära, et sellistesse ühendustesse võivad kuuluda ka väga head inimesed, kes ise ei aimagi enamustest salasepitsustest midagi, kuid olles pidevalt mingitpidi rasvasema kausi juures, peaks siiski headel inimestel tuluke ühelt maalt süttima, aga siis tuleb mängu juba muud....kõige selle taga on RAHA, hea positsioon ühiskonnas, lugupeetus, hüved, seisus jne.











Teises loos tuleb juttu Siioni tarkade protokollidest ja valejuutidest.

LÕPP

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar