pühapäev, jaanuar 19, 2020

Maailma ajaloo ajajoon

Siin teemas käsitletud maailma ajaloo ajajoon ei ole minu välja mõeldud, ega seda ei pea uskuma nii nagu siin on see välja toodud. Tegelikult ma ise ei usu kindlalt mitte midagi, ma võtan lugusid teadmiseks, seepärast armas lugeja, ärge Teie ka uskuge kõike asju, kahelge alati natukene igas asjas. Meie ajastul absoluutset tõde pole. Mis on tõsi, mis mitte? eks seda näitab aeg. Kuid  üks tark mees on öelnud, et pole olemas midagi varjatut, mis ei avalduks. Oleks võinud siia ka Fomenko järgi maailma ajaloo välja tuua, kuid, guugeldades leiate ise selle informatsiooni kätte. Ennem kui ajaloo ajajoone juurde lähen, panen siia mõned pildid, mis justkui peaksid ära näitama, et 1000 aastat on maailmale otsa kirjutatud (nn pime keskkaeg).

Paljudel vanadel gravüüridel, maalidel, hauakividel ja müntidel on aastaarvus esimese 1 asemel kasutatud tähte i või J (Jeesus). Paljud alternatiivuurijad usuvad, et praegu võib olla tõelise ajaloo käsitluse järgi umbes aasta 1020 mitte 2020. 

Pilt Keila kiriku surnuaiast. Hauakivil on aastaarvuks märgitud J656.

Gravüür Rootsist, aastaarvuks on kirjutatud i697?


Tsaari venemaa kopikas aastast J710.

See ülalolev münt on tähelepanuväärne sellepärast, et siin pole mingisigust kiiksu ega manipulatsiooni number ühes ja on selgesti arusaadav, et esimene ja kolmas sümbol on kardinaalselt erinevad, ehk esimene sümbol on J ja kolmas sümbol on number 1. 
Paljudel venemaa tsaari müntidel on aga esimene sümbol ja näiteks viimane sümbol samasugused ehk J. Kuid miks see nii on ja kes mida kuskil on manipuleerinud ja mis on päriselt õige, seda mina ei tea. Allpool üks näide sellisest tsaari mündist.





Tsaari venemaa münte uurides sain teada, et müntidel kadus J ja muutus number üheks 1802. aastal, kuid siiski mõnedel 1-rublastel kasutati ka veel 1802. aastal ühe asemel J-tähte.

Nüüd aga hoopis kummaline münt. Ei ole trükitud enam aastaks J692 ega 1692 vaid 692. Ju siis kuningas Louis ei pidanud vajalikuks rõhutada ajaarvamisel Jeesust.



See maailma ajaloo ajajoon, mille siia ära toon, on suvaline (võetud ühest ameerikamaa alternatiivuurijate foorumist) ega sellel ei pruugi olla mitte mingisugust tõepõhja all, kuid ometi paneb see mõtlema ja võib olla killuke suures puzzles. Alljärgnev tekst ei ole minu kirjutatud vaid on tõlge.


Põhimõtteliselt kõik see, mis sisaldub meie ajalookäsitluses, leidis aset viimase 1000 aasta jooksul ja peaaegu ühtegi teadmist elust enne 1400. aastat pole säilinud. Natuke rohkem on teada ajavahemiku 1400–1700 kohta. Veel on teada aja kohta vahemikus 1700–1800.

Võimalik ajajoon:

- 1000 pKr: ülemaailmselt seotud tsivilisatsioon hävitatakse ja tereve maailm ujutatakse veega üle tundmatu sündmuse tõttu. Võimalik, et katastroof toimus mingi kõrgtehnoloogilise või spirituaalse sündmuse tõttu. Inimesed jagunevad mitmeks osaks, arenevad erinevad keeled. Enne seda polnud tänapäevaseid ookeane olemas ja maa koosnes kolmest võrdsest osast koos jõgedega ja nende vahel väikeste ookeanidega nii põhja- kui lõunapoolusel: Aafrika (Liibüa), Europa, Aasia; kõik nimetatud selle aja silmapaistvate juhtide järgi.

Anximander (link)


Anaximandri universumi kaart.




1100–1200 pKr: Inimesed ühinevad peale katastroofi, et säilitada üleujutuse-eelseid teadmisi, proovida elada tões ja harmoonias. Jeesus, kui selle liikumise üks juhte elas sel ajal.

1100-1300 pKr: Esimesed jõupingutused tehakse uue maailma kaardistamiseks (Mappa Mundi). Julius Caesari elab sel ajal ja on asjade kaardistamise suur pooldaja.

    Mappa Mundi



- Kuni 1400 pKr: Luuakse kuningriigid ja kuningad saavad paika, kauplemine õitseb, raha kasutatakse laialdaselt.

1400 ja 1500 vahel pKr: Juhtub järjekordne ülemaailmne katastroof, maa laieneb ja tekivad uued ookeanid. Tekib ka tänapäevane Ameerika. Enamik kuningriike kannatab suuresti, kliima halveneb natuke. Üleujutuse-eelsete tsivilisatsioonide viimased ellujäänud surevad välja (hiiglased), aga ka müütilised olendid nagu dinosaurused ja ükssarved ning geneetiliste katsete käigus loodud ebaõnnestunud elukad.

1400 kuni 1700 pKr: Kuningriigid ehitatakse uuesti üles, elu läheb edasi, ehkki on senisest pisut keerulisem. Pannakse paika 4 aastaaega. Luuakse religioon, sest pärast 1400. aasta katastroofi kaovad mälestused sellest, mida gnostikud ja teised rühmitused üritasid saavutada. Sõltumatud gnostikute rühmitused võitlevad korrumpeerunud kirikuinstitutsioonide vastu Kesk-Euroopas ja mujal. "Sest me ei maadle mitte liha ja vere, vaid vürstiriikide, võimude, selle maailma pimeduse valitsejate ja kõrgel asuva vaimse õeluse vastu." Nad mõistavad, et kurjus loob püramiidsed käskude ahelad, mis ületavad üksikisikud. Kirik kasutab teiste teadmisi ja paneb kokku piibli aastatel 1600-1800. Teadmised kolmekümneaastasest sõjast, mis toimus 17. sajandil, on krüpteeritud ja tugevalt moonutatud. Kirik otsustab lisada lähiajaloole 1000 aastat ja leiutab uue kalendri, mis jõustub kogu maailmas. Konkureerivad emakalendrid hävitatakse ja sellega kaasnevad müüdid.

1690 pKr: Järjekordne globaalne kataklüsm tabab maad. Mandrite ja riikide kuju muutub, kliima läheb halvaks ja tumedad jõud hakkavad ümbritsema maad. See sündmus hävitab enamiku mineviku tehnoloogilisi teadmisi ja loob viimased "iidsete" kuningriikide ellujääjad, kuid nende jõud on kadunud. Euroopast pärit institutsionaalsed kirikud ja salaühingud kasutavad seda sündmust kogu maailma koloniseerimiseks ja ajaloo kirjutamiseks igal mandril. Koostatakse uusi kaarte ja narratiive. Tartaaria ja muu arenenud tsivilisatsiooni jäänused hävitatakse nende sõjalise nõrkuse tõttu aastatel 1690–1850.

1690 kuni 1850 pKr: Loodi "Teadus," millega üritatakse hävitada kõik varasemad teadmised ajaloost, varjatakse katastroofilised sündmused, peidetakse teadmised religiooni ja kosmoloogia kohta.
- Järjekordne kataklüsm juhtub umbes 1816. aastal, mida teatakse kui "aasta ilma suveta". See ei hävita nii palju tolle aja struktuure kui teised varasemad katastroofid, kuid paljud inimesed hukkuvad ja see andis võimaluse industrialiseerimiseks. Euroopa kirikutega ühendatud väike rühm inimesi hoidis salaja 1816. aasta eelsetest teadmistest ja tutvustas neid teadmisi aeglaselt ühiskonnale. Seda nimetatakse algatamata tööstusajaks.

1900 pKr: Inimesed mäletavad veel mõnda osa tegelikust ajaloost ja kurjad jõud võtavad kasutuseele kommunismi, et hävitada kogu maailma idaosades allesjäänud kõrgkultuur, ning kahest maailmasõjast piisas ka läänes allesjäänud teadmiste hävitamiseks.

1950 - 2050 ja tulevik: Kuna suurem osa tegelikust ajaloost on edukalt kustutatud, üritatakse taastada ülemaailmne kord, kus enamik inimesi elab rahvarohketes linnades, kuid seekord täielikult kiriku ja salajaste grupeeringute taga olevate inimeste kontrolli all. Idee on muuta inimesed aseksuaalseteks orjadeks, kustutades inimestes geneetiliselt jumalakartlikuse sädeme.

LÕPP

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar